Schriftelijke communicatie

Schriftelijke communicatie

Op vraag van klanten hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een aanbod rond schriftelijke communicatie. Zo kunnen we u door het inzetten van een professionele journaliste ondersteunen voor volgende activiteiten :

Schrijven van sensibiliseringsteksten

Bij elk veranderingstraject is het belangrijk om alle betrokkenen mee onder te dompelen in het proces. Een goede sensibiliseringstekst, qua vorm en inhoud aangepast aan het gebruikte communicatiekanaal, is een hulpmiddel.

Opstellen van nieuwsbrieven

Zeker in grotere organisaties is het moeilijk om iedereen op hetzelfde moment dezelfde informatie te geven. Het verspreiden van een nieuwsbrief biedt een oplossing. Om een regelmatige publicatie te garanderen, is het aangewezen om het inhoudelijke werk uit te besteden aan een specialist.

Brochures

Een brochure is dikwijls het eerste dat een potentiële klant van uw organisatie te zien krijgt. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Naast een sterke lay-out zorgt een aansprekende, krachtige tekst ervoor dat u professioneel overkomt.

Jaarverslagen

Voor een aantal bedrijven is het jaarverslag een verplicht nummertje, maar het kan ook anders. Maak er een aantrekkelijk document van, dat u ook kan gebruiken voor andere, bijvoorbeeld commerciële doeleinden.

Opmaken van artikels allerlei

U hebt een artikel nodig voor een persconferentie of voor een andere commerciële actie? Wij ondersteunen u graag om van dit artikel een succes te maken.