Interimmanagement

Tijdelijke of permanente invulling

Door de schaarste op de arbeidsmarkt is het vaak moeilijk opgeleidde, ervaren en betaalbare medewerkers te vinden om uw managementsysteem te onderhouden. Vooral wanneer het in uw organisatie niet gaat om een voltijdse job vraagt het vinden van een systeemverantwoordelijke vaak veel tijd.
De adviseurs van CPC hebben een uitgebreide kennis van de verschillende managementsystemen (kwaliteit, milieu, veiligheid en voedselveiligheid) en kunnen voor u deze systemen onderhouden en verbeteren indien u door omstandigheden niet beschikt over een vaste medewerker met voldoende kennis en/of ervaring.
Wij bepalen in overleg met u hoe vaak wij in uw organisatie aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat u de gestelde doelstellingen behaalt. Op basis van periodieke feedback en een kosten-batenanalyse streven wij naar een optimale invulling van de functie voor uw organisatie.
Wij blijven voor u de functie invullen tot u opnieuw kiest voor een vaste medewerker en begeleiden hem/haar gedurende de eerste maanden zodat continuïteit verzekerd is.

Maak uw keuze

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Naam:
Voornaam:
Functie:
Bedrijf:
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Selecteer uw interesses:
ISO 9001 - kwaliteit:
ISO 14001 - milieu:
ISO 22000 - voedselveiligheid:
ISO 45001 - veiligheid:
ISIK - iSee iKnow:
Lean:
TOC - knelpuntentheorie:
  Ja, ik ga akkoord met de privacy policy